BRANDWACHT

Landelijke dekking, altijd binnen 2 uur ter plaatse!

Brandwachten nodig? Binnen 2 uur bij u aanwezig.

Heeft u een project waarbij u vakmensen bij nodig heeft?

Als landelijke leverancier van brandwachten kunnen wij van Brandwacht Huren u voorzien van de juiste vakmensen om uw project veilig af te ronden. Met een brede klantengroep kunnen wij u altijd en overal van dienst zijn met de juiste brandwachten en veiligheidsmensen. Dit kunnen wij uiteraard regelen voor de kleine projecten, maar ook voor grote projecten draaien wij onze handen niet om. Is er bijvoorbeeld een grote industriële stop waarbij u brandwachten nodig heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. In deze plaatsen en regio's kunnen wij u van de juiste mensen voorzien: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Groningen, Haarlem, Breda, Eindhoven, Arnhem en Nijmegen.


Binnen 2 uur de juiste mensen geregeld

Wij van Brandwacht Huren vinden dat u altijd alles snel moet kunnen regelen. Wij kunnen u daarom ook de garantie geven dat voor alle projecten die u bij ons aanbied altijd binnen 2 uur één of meerdere brandwachten aanwezig kunnen zijn. U kunt hiervoor 24/7 contact met ons opnemen per telefoon, waarbij wij u dus 365 dagen per jaar van de juiste brandwachten kunnen voorzien. Naast het leveren van een brandwacht kunnen wij ook een mangatwacht of een veiligheidswacht naar uw locatie sturen.


Vakmanschap en kennis

Bij ons kunt u altijd rekenen op de juiste kennis van zaken. Al onze medewerkers beschikken namelijk over de juiste certificaten en diploma's om het werk netjes en veilig uit te kunnen voeren. Veiligheid van alle medewerkers en omstanders staat uiteraard altijd voorop. Als u ervoor kiest om door ons brandwachten te leveren, dan kunt u er zeker van zijn dat alle medewerkers volledig werken volgens de geldende richtlijnen. Ieder project is hiermee optimaal veilig te stellen, waarbij wij op een juiste manier maatschappelijk verantwoordelijk kunnen ondernemen.


Neem vrijblijvend contact op

Als u meer wilt weten over ons brandwachten of over alle andere mogelijkheden die wij u te bieden hebben kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Verschillende brandwachten kunnen zoals gezegd al binnen 2 uur bij u staan. U kunt ons altijd bellen en voor zaken die niet direct aan de orde zijn kunt u altijd een vrijblijvende offerte opvragen. U kunt hiervoor bellen, maar uiteraard mailen door ons contactformulier in te vullen is ook een mogelijkheid.


Beschikbare regio's

Wij leveren u alle brandwachten die u nodig heeft in het hele land. Voornamelijk in deze regio's kunnen wij u altijd snel van dienst zijn: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Leiden, Groningen, Haarlem, Breda, Eindhoven, Arnhem en Nijmegen.

We trainen mensen in onze Academy. Daarmee dragen we bij aan hun ontwikkeling.
We binden en boeien om het beste uit onze mensen te halen.