BUITENWACHT MANGATWACHT

Veiligheid bij werken in besloten ruimte.

Buitenwacht Mangatwacht

Buitenwacht Mangatwacht

De buitenwacht of mangatwacht speelt een cruciale rol bij het betreden van besloten ruimtes. Hij controleert of aan alle voorwaarden (werkvergunning) is voldaan om de besloten ruimte te betreden. Daarnaast bewaakt hij gedurende de periode dat personen in de besloten ruimte aanwezig zijn de condities en verlaat hij zijn werkplek niet. Hij zorgt er dus voor dat de personen hun werkzaamheden onder veilige omstandigheden kunnen uitvoeren.


Brandwacht

Vaak worden brandwachten ook ingezet als buitenwacht of mangatwacht. Dit kan echter alleen maar indien de brandwacht in het bezit is van het certificaat werken als buitenwacht / mangatwacht. Onze brandwachten bezitten over het algemeen allemaal het certificaat "werken als buitenwacht / mangatwacht" ook hebben ze vaak het certificaat "gasmeten ex-ox-tox" zodat zij de ruimte ook kunnen controleren op schadelijke gassen, zuurstofniveau's, en explosie grenzen.


Mangatwacht inhuren

Wanneer het gaat om het betreden van besloten ruimtes huur dan altijd een mangatwacht in. Wij zorgen er dan voor dat u de beschikking krijgt over een ervaren brandwacht met de benodigde certificaten voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Reddingsteam Besloten Ruimte

U kunt ook een beroep doen op ons team redding besloten ruimte (ERT). Wanneer er op uw terrein werkzaamheden plaatsvinden in risicovolle gebieden waaronder besloten ruimte kan ons team als standby reddingsteam fungeren bij die werkzaamheden. Ons rescue team bestaat uit 3 teamleden welke getraind zijn op het uitvoeren van reddingen op hoogte of in besloten ruimten.

We trainen mensen in onze Academy. Daarmee dragen we bij aan hun ontwikkeling.
We binden en boeien om het beste uit onze mensen te halen.