Need help urgently? 085 - 773 00 76
Back to vacancies overview

Vacature HR Medewerker

Sint Niklaas 24-36 Hours

Ben jij op zoek naar een parttime uitdaging op het gebied van HR in België? Krijg jij energie van het behalen van resultaten, van het ontwikkelen van de organisatie en van medewerkers? Dan is deze vacature iets voor jou! Brandwacht Huren bvba, marktleider op het gebied van fysieke brandveiligheid met meer dan 850 vakspecialisten in de Benelux, is op zoek naar een HR Medewerker.


Wat kenmerkt ons bedrijfscultuur? Wij geloven dat een sterke en veilige organisatie de veiligheid op de werkvloer vergroot. Een platte managementstructuur zorgt ervoor dat we elkaar op een directe manier kunnen aanspreken en scherp houden. We hebben oog voor de groep en het individu.


Als HR Medewerker bij Brandwacht Huren bvba ben je, in samenwerking met de HR manager in Nederland, verantwoordelijk voor de gehele administratie van de HR afdeling. Je ondersteunt bij de werving en selectie en verzorgt de complete onboarding van nieuwe medewerkers. Daarnaast ben jij, samen met je HR-collega, het aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden inzake HR-gerelateerde vragen over onder andere de CAO, salarissen en wet- en regelgeving.


Je hebt een afwisselende en uitdagende rol waarbij je iedere dag weer andere taken hebt. Je stelt arbeidscontracten op, verwerkt verlofaanvragen, zorgt voor de urenregistratie en voert functionerings- en verzuimgesprekken. Ook help je collega`s met overige voorkomende administratieve taken indien nodig. Daarnaast ben je als stakeholder betrokken bij de business en ga je actief gesprekken aan over inzetbaarheid, functioneren, ontwikkeling en verzuim, maar ook over gedrag en cultuur.


Het is van belang dat je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Personeel en Arbeid of Human Resource Management en minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie hebt. Daarnaast beschik je over een flinke portie doorzettingsvermogen en ben je open, eerlijk en communicatief vaardig. Dat zijn belangrijke pijlers binnen ons bedrijf en daar herken jij jezelf ook in.


Wij bieden jou een leuke baan van 24 tot 36 uur per week die flexibel is in te delen, een contract met uitzicht op vast dienstverband en een marktconform salaris van € 2.250 - € 2.800 bruto per maand op basis van 40 uur en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden we jou doorgroeimogelijkheden. De opleidingen en/of cursussen die hiervoor nodig zijn, zijn volledig op onze kosten.


Herken jij jezelf in deze rol en ben je op zoek naar een uitdaging waarin je vrijheid, verantwoordelijkheid en recruitmenttaken kan combineren? Laat het ons weten en solliciteer direct!

Apply now

Request a quotation

Step 1 of 2

Request a quote

In which service(s) are you interested?
Step 2 of 2

Request a quote

Your contact details

Thank you for
your interest!

Learn more about {service}

So {user.firstname}, this is what we’re going to do next.

Oops!
Something went wrong

We are sorry about this inconvenience

Stay informed

Subscribe Newsletter

Subscription successful

Thank you for subscribing to our newsletter!

Subscription failed

Ooops something went wrong.