Dringend hulp nodig? 085 - 773 00 76
Brandwachten Amsterdam
Goedemorgen Goedemiddag Goedenavond

Brandwacht Amsterdam

 • Binnen 2 uur op locatie
  in geheel Nederland
 • Erkend door Verzekeraar
  en Gemeente
Scroll
 • Binnen 2 uur op locatie
  in geheel Nederland
 • Erkend door Verzekeraar
  en Gemeente
 • Brandwacht Amsterdam

  Er komt een moment dat u een brandwacht nodig hebt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Brandwacht Huren is een groot bedrijf, waar brandwachten verhuur voor heel het land wordt gedaan. Wij verzorgen brandwachten in alle plaatsen, waaronder Amsterdam. Heeft u een brandwacht in Amsterdam nodig? Neem dan contact met ons op. Een van onze brandwachten kan al binnen 2 uur op de gewenste plek aanwezig zijn. Makkelijk, snel en uiterst professioneel gaan onze brandwachten Amsterdam te werk. Al onze brandwachten beschikken over een Rijksdiploma Brandwacht (Manschap A. of Hoger).

 • Wanneer heeft u een brandwacht nodig?

  Brandwachten kunnen om verschillende redenen ingezet worden. Dit kan urgent, maar ook minder urgent zijn. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van urgente- en minder urgente situaties.

 • Urgent

  Stel dat de brandmeldcentrale van uw bedrijf in Amsterdam uitvalt. U kunt er dan voor kiezen een brandwachten bedrijf in Amsterdam te kiezen, die alles goed in de gaten houdt. Dit totdat de brandmeldcentrale weer naar behoren werkt. Dit is een voorbeeld van een urgente vraag naar brandwachten. Als het heel urgent is gaat de aanvraag 100% telefonisch. U neemt dan contact op met onze brandwachten centrale Amsterdam via telefoonnummer 085-7730076. En er wordt zo snel mogelijk een brandwacht op pad gestuurd.

 • Minder urgent

  Dan nu een voorbeeld van een situatie waarin u een brandwacht beveiliger in regio Amsterdam nodig hebt, maar dit niet urgent is. U heeft een leuk bedrijfsevenement op de planning staan, een groot feest of speciale activiteit. Dit is op een andere locatie, waar geen brandbeveiliging is of de evenementenvergunning dit een brandwacht vereist. Maar u kunt deze ruim van te voren regelen. In dit geval neemt u contact op met de brandwacht in Amsterdam. U vult dan een formulier in, en zo maken we een offerte aan. Naast dat het belangrijk is, is het ook verplicht om een goede brandwacht beveiliger te hebben op uw evenement. Dit in verband met de verzekering en uiteraard de veiligheid van het publiek. Maar denk naast evenementen ook aan winkelcentra, scholen, zorginstellingen en nog veel meer waar een brandwacht aan te pas kan komen.

 • Contact

  Hier op de website vindt u onder het kopje contact al onze adresgegevens. Tevens vindt u de openingstijden van ons kantoor. Ook staat er een telefoonnummer dat u op ieder moment van de dag kunt bellen. En heeft u de mogelijkheid om meer informatie aan te vragen door middel van een formulier. Natuurlijk kunt u hier ook een offerte aanvragen voor onze brandwachten verhuur in Amsterdam, of natuurlijk een andere plaats. Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact op te nemen! Het huren van een brandwacht is een serieus onderwerp, waar wij u graag alles over vertellen.

Oplossingen in de afgelopen 24 uur

Brandwachten Amsterdam

Rijksgediplomeerde Brandwachten binnen 2 uur op uw locatie

Bel ons direct 085 - 773 00 76
Stap 1 van 2

Offerte aanvraag

In wat voor dienstverlening bent u geïnteresseerd?
Stap 2 van 2

Offerte aanvraag

Uw contactgegevens

Bedankt voor
uw interesse!

Meer over {service}

Beste {user.firstname}, dit is wat we nu voor u gaan doen.

Oeps!
Er ging helaas iets verkeerd

Excuses voor het ongemak

Blijf op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

U bent succesvol ingeschreven

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Er gaat iets mis

Oeps er gaat iets mis.