ONDERHOUD SPRINKLER OF BMC

Brandwacht Uitval Brandmeldinstallatie

BRANDWACHT NODIG BIJ UITVAL OF ONDERHOUD VAN DE BRANDMELDINSTALLATIE ?

Wanneer uw brandmeldinstallatie is afgekeurd of er vind onderhoud plaats, dan kan het zijn dat de gemeente of verzekeraar een aanvullende eis stelt ten aanzien van de veiligheid. Regelmatig wordt gesteld dat er brandwachten vereist zijn voor het bewaken van de veiligheid. Wij leveren deze Rijksgediplomeerde brandwachten binnen 2 uur waar dan ook in Nederland. Wij doen dit zowel op Ad Hoc als projectbasis met als uitgangspunt het ontzorgen van de eindklant.

Brandwacht huren is een landelijke opererende organisatie op het gebied van veiligheidswachten binnen diverse branches. Door onze jaren lange ervaring met het leveren van brandwachten aan bedrijven weten wij wat voor hen belangrijk is. Voor elk bedrijf hebben wij een passende oplossing voor korte of langere termijn.


Zekerheden Brandwachthuren

Veiligheid is voor uw medewerkers is erg belangrijk. Voor u zijn flexibiliteit en de kosten zeer belangrijk. Wij zorgen voor beide. Wij leveren gekwalificeerde mensen die ervaring hebben bij uitval of onderhoud van uw brandmeldinstallatie. U als opdrachtgever profiteert hiervan. Al onze brandwachten zijn minimaal in het bezit van het NBBE Rijksdiploma brandwacht / Manschap A of hoger.


Voordelen:

24/7 bereikbaar       Altijd binnen 2 uur ter plaatse

Professionele houding van onze medewerkers       Deskundige aanpak

Voor elke vraag bieden wij een passende oplossing. Wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan nu online een offerte aan of neem telefonisch contact op voor een persoonlijke afspraak. We adviseren u graag over de mogelijkheden tijdens onderhoud of uitval van uw brandmeldinstallatie. Voor technische installatiebedrijven die op vaste basis willen samenwerken bieden wij aantrekkelijke voorwaarden.

We trainen mensen in onze Academy. Daarmee dragen we bij aan hun ontwikkeling.
We binden en boeien om het beste uit onze mensen te halen.