EVENEMENTEN BRANDWACHT

Wij leveren ook Brandwacht Beveiligers

Evenementen

Randwacht tijdens evenementen

Wanneer er tijdens evenementen of televisieopnames aanvullende veiligheidsmaatregelen dienen te worden genomen dan zijn wij u graag van dienst. Ons uiteindelijke doel is het ontzorgen van de eindklant. Al onze brandwachtwachten zijn in het bezit van een Rijksdiploma Brandwacht (Manschap A. of Hoger).

Brandwacht huren is een landelijke opererende organisatie, en levert brandwachten aan evenement organisaties . Door onze jaren lange ervaring met het leveren van brand- en veiligheidswachten weten wij hen belangrijk is. Voor organisatiebureau bieden wij een passende oplossing. Wanneer uw evenementen vergunning vraag om extra brandwachten neem dan contact op met ons.


Zekerheden brandwacht huren

Veiligheid is voor de bezoekers van uw evenement erg belangrijk. Voor u zijn flexibiliteit en de kosten zeer belangrijk. Wij zorgen voor beide. Wij leveren gekwalificeerde mensen die ervaring en regelmatig optreden als veiligheidswacht. U als opdrachtgever profiteert hiervan.


Voordelen:

24/7 bereikbaarAltijd binnen 2 uur ter plaatseProfessionele houding van onze medewerkersDeskundige aanpak

Voor elke vraag bieden wij een passende oplossing. Wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan nu online een offerte aan of neem telefonisch contact op voor een persoonlijke afspraak. We adviseren u graag over onze mogelijkheden binnen de evenementen industrie.

We trainen mensen in onze Academy. Daarmee dragen we bij aan hun ontwikkeling.
We binden en boeien om het beste uit onze mensen te halen.