RIJKSGEDIPLOMEERD OF INDUSTRIEEL

Wij zijn uw partner op het gebied van industriële veiligheid.

Veiligheidswacht Petrochemische Industrie

Brandwacht Petrochemische Industrie

Wanneer er werkzaamheden plaatsvinden bij risicovolle bedrijven wordt er vanuit de overheid of het bedrijf zelf aanvullende eisen gesteld ten aanzien van de veiligheid. Wij leveren o.a. Brandwachten (Minimaal niveau NBBE Manschap A.), Industriële brandwachten (zogenaamde "heet-werk" wachten), mangatwacht (voor werk in besloten ruimte) of gasmeetkundigen aan industriële bedrijven.

Brandwacht huren is een landelijke opererende organisatie op het gebied van veiligheidswachten binnen de petrochemische industrie. Door onze jaren lange ervaring met het leveren van brandwachten aan petrochemische bedrijven weten wij wat voor hen belangrijk is. Voor elk bedrijf in de petrochemische industrie hebben wij een passende oplossing.


Zekerheden Brandwachten

Veiligheid is voor uw medewerkers is erg belangrijk. Voor u zijn flexibiliteit en de kosten zeer belangrijk. Wij zorgen voor beide. Wij leveren gekwalificeerde mensen die ervaring hebben in de petrochemische industrie. U als opdrachtgever profiteert hiervan. Al onze brandwachten die wij inzetten in de petrochemische industrie hebben minimaal de volgende certificaten vca-vol, gasmeten ex-ox-tox en de opleiding tot mangatwacht.


Voordelen:

24/7 bereikbaarAltijd binnen 2 uur ter plaatseProfessionele houding van onze medewerkersDeskundige aanpak

Voor elke vraag bieden wij een passende oplossing. Wilt u meer weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag dan nu online een offerte aan of neem telefonisch contact op voor een persoonlijke afspraak. We adviseren u graag over onze mogelijkheden binnen de petrochemische industrie.

We trainen mensen in onze Academy. Daarmee dragen we bij aan hun ontwikkeling.
We binden en boeien om het beste uit onze mensen te halen.