Dringend hulp nodig? 085 - 773 00 76
Brandwacht Huren bij Regio Control

Twence

“Brandwacht Huren is snel en professioneel. Een dienstverlener voor de komende jaren”, – Robert Reinders, Twence

“Via-via kwamen we in contact met Brandwacht Huren”, vertelt Robert Reinders, manager Uitvoering & Logistiek bij Twence. “Brandwacht Huren leverde snel repressief personeel voor nabluswerkzaamheden bij een afvalbrand, organiseerde preventieve rondes en adviseerde ons over het beheersbaar houden van de situatie.”

Recycler en energieopwekker

Twence produceert energie uit afval, biomassa en zonlicht en brengt nuttige materialen en grondstoffen terug in de maatschappij.

Nabluswerkzaamheden

“In de warme junimaand van 2018 ontstond door broei, droogte en harde wind brand in de tijdelijke opslag. De brandweer bluste de brand en maakte met Twence afspraken over nablussing en bewaking van de tijdelijke opslag”, aldus Reinders.

Snel en kordaat optreden

“Brandwacht Huren leverde razendsnel goed opgeleide brandwachten en blusmaterieel. De door hen uitgevoerde nabluswerkzaamheden, surveillance en het onder controle houden van de situatie, zorgde voor het terugkeren van de rust.“

Partner voor de toekomst

“De samenwerking is erg succesvol. Naast goed overleg, acteerde Brandwacht Huren praktisch en snel op vragen. De brandwachten zijn echte professionals en geven praktisch advies. Brandwacht Huren onderscheidt zich met een snel te leveren uitgebreid materiaalpark en een grote database aan goed opgeleide en ervaren brandwachten.”

Altijd binnen 2 uur op locatie

Brandwachten van Brandwacht Huren zijn altijd binnen 2 uur op locatie. Overal in Nederland en België. Aanvragen worden direct opgevolgd. Brandwacht Huren heeft honderden professionals beschikbaar in een landelijk dekkend netwerk en denkt altijd met de klant mee. Die professionaliteit straalt af op de dienstverlening.

Alle Nieuwsberichten

Stap 1 van 2

Offerte aanvraag

In wat voor dienstverlening bent u geïnteresseerd?
Stap 2 van 2

Offerte aanvraag

Uw contactgegevens

Bedankt voor
uw interesse!

Meer over {service}

Beste {user.firstname}, dit is wat we nu voor u gaan doen.

Oeps!
Er ging helaas iets verkeerd

Excuses voor het ongemak

Blijf op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

U bent succesvol ingeschreven

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Er gaat iets mis

Oeps er gaat iets mis.