Dringend hulp nodig? 085 - 773 00 76
Back to home

Afscheid Rene Samuels

Na 6 neemt Rene Samuels afscheid bij Brandwacht Huren B.V.

Doe een bijdrage voor het afscheidscadeau
Rene Bedankt Rene Bedankt

2012 - 2016 - 2022

We waren al bevriend (2012) voordat ik aan Brandwacht Huren (2015) begon. Een vriendschap die een werkrelatie werd toen je gedurende mijn vakantie hielp en daarna voorstelde om je baan op te zeggen om samen BWH volwassen te maken. Ik werkte destijds vanaf mijn slaapkamer aan een bureau aan de groei het bedrijf. Toen zaten we ineens met zijn 2en aan datzelfde bureau. Richting gevend aan een onstuimige groei van de voorgaande jaren. Jij in een sales rol, ik operationeel en waar nodig vice versa.

We keken vooruit en schatte in dat de groeicijfers weleens zouden betekenen dat we in 2021 op de 20 mln euro het laatste hoofdstuk van het avontuur zouden schrijven, en een boek met voornamelijk successen, groei in ondernemerschap, bloed zweet en tranen op het gebied van planning, soms een binnensmondse vloek of zucht, vaak ook niet (binnensmonds).. 24/7 waren we bezig.

Doe een bijdrage voor een afscheidscadeau
Rene bedankt Rene bedankt

Deel II

We spraken aan het begin af dat we ons 5 jaar zouden verbinden. Met de verkoop van BWH als kroon op het werk. Door Corona werden de 5 jaar 6 en kwam ik tot de conclusie dat er best weleens meer in zou zitten dan alleen een bedrijfje in Nederland.

Tijdens de lockdowns maakte ik plannen voor een Europees avontuur. Jij met Jody een gezinsplanning, je werd voor de 3e keer vader en liet doorschemeren dat er ergens een einde aan zat te komen.

Bij dat einde zijn we nu aangekomen. Niet van onze vriendschap want die zal ook na deze tijd voorbestaan maar wel van de werkrelatie. BWH is de pubertijd voorbij en wordt volwassen. Vestigingen in Nederland, België, Duitsland.

René ik wil je hartelijk danken voor je inzet, vriendschap, het lachen. We hebben het geflikt. Ik ga door jij neemt afscheid.

Ook dank aan Jody, in 2012 Jansen nu Samuels en moeder. Bedankt voor de steun op momenten dat we ineens aan de gang moesten Valentijnsdag, Feestdagen, Nachtelijke uren. Ik heb met René afgesproken dat hij vanaf nu elke Valentijnsdag iets speciaals doet.

René het ga je goed!

P.s. voor de medewerkers die mee willen delen in het afscheidscadeau hebben we een linkje waarop je zelf een bedrag kan storten.

P.s. 2 laat hieronder een bericht achter voor hem

Stap 1 van 2

Offerte aanvraag

In wat voor dienstverlening bent u geïnteresseerd?
Stap 2 van 2

Offerte aanvraag

Uw contactgegevens

Bedankt voor
uw interesse!

Meer over {service}

Beste {user.firstname}, dit is wat we nu voor u gaan doen.

Oeps!
Er ging helaas iets verkeerd

Excuses voor het ongemak

Blijf op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

U bent succesvol ingeschreven

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Er gaat iets mis

Oeps er gaat iets mis.