Dringend hulp nodig? 085 - 773 00 76
Brandwacht Huren bij Regio Control
Ga naar artikelenoverzicht

“Samenwerking met een gouden randje” - Serena de Boer, Regio Control

“Samenwerking met een gouden randje” - Serena de Boer, kwaliteitsmanager bij Regio Control Veldt B.V.

Serena de Boer, kwaliteitsmanager van Regio Control, was verrast over de snelheid waarmee Brandwacht Huren reageerde op haar verzoek. “Een klant vroeg me om een industrieel brandwacht. In de avonduren ging ik op zoek. Binnen 3 minuten reageerde Bas Stoop dat hij me kon helpen. De volgende ochtend liep de juiste professional bij mijn klant.”

Allround beveiligingsbedrijf

Regio Control is een beveiligingsbedrijf met een eigen gecertificeerde meldkamer. De klanten van Regio Control nemen een heel pakket aan veiligheidsoplossingen af. “Wij verkopen onze klanten geen ‘nee’”, aldus De Boer.

Snel brandwacht nodig

Toen een klant verzocht om een industriële brandwacht, ging De Boer op zoek. “De klant had de brandwacht de volgende ochtend al nodig.” Waar vind je op het laatste moment de juiste professional? Niet alleen iemand die inzetbaar is, maar ook kwaliteit levert?

’s Avonds besteld, ’s ochtends op locatie

“Ik ging online op zoek en mailde Brandwacht Huren om 20.22 uur. Om 20.25 kreeg ik reactie.” De volgende ochtend was de brandwacht op de locatie van de klant. “We kwamen een tarief overeen waar alle partijen tevreden mee waren: wij, Brandwacht Huren en de klant.”

Zorgeloze dienstverlening

“Het voordeel van onze samenwerking met Brandwacht Huren is dat ik me geen zorgen hoef te maken. Ze kunnen altijd leveren. Ze zijn snel en leveren kwaliteit. Mijn klanten hebben vaak behoefte aan een brandwacht of HSE-medewerker. Die lever ik nu als extra service.”

Altijd binnen 2 uur op locatie

Brandwachten van Brandwacht Huren zijn altijd binnen 2 uur op locatie. Overal in Nederland en België. Aanvragen worden direct opgevolgd. Brandwacht Huren heeft honderden professionals beschikbaar in een landelijk dekkend netwerk en denkt altijd met de klant mee. Die professionaliteit straalt af op de dienstverlening.

Snel, professioneel en authentiek

“Brandwacht Huren verdiept zich duidelijk in de markt”, zegt De Boer. “Ze verbeteren zich continu en zijn heel innovatief. Met Brandwacht Huren hoef ik mijn klanten nooit ‘nee’ te verkopen. Ik besteed al mijn brandveiligheid gerelateerde vragen uit aan Brandwacht Huren. Een snelle, professionele en authentieke partij die ik iedereen kan aanraden. Een samenwerking met een gouden randje.”

Alle Nieuwsberichten

Stap 1 van 2

Offerte aanvraag

In wat voor dienstverlening bent u geïnteresseerd?
Stap 2 van 2

Offerte aanvraag

Uw contactgegevens

Bedankt voor
uw interesse!

Meer over {service}

Beste {user.firstname}, dit is wat we nu voor u gaan doen.

Oeps!
Er ging helaas iets verkeerd

Excuses voor het ongemak

Blijf op de hoogte

Inschrijven nieuwsbrief

U bent succesvol ingeschreven

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwsbrief!

Er gaat iets mis

Oeps er gaat iets mis.